Zajistěte větší bezpečnost při vyzvedávání a rozvozu jídel

Zajistěte větší bezpečnost při vyzvedávání a rozvozu jídel

Váš podrobný průvodce zajištěním hygieny mimo provozovnu

Stravování mimo provozovny je stále významnější součástí odvětví stravovacích služeb a události roku 2020 tento trend ještě urychlily. Spotřebitelé přesouvají své útraty za jídlo a pití k odnosu jídla s sebou, službám rozvozu a drive thru. Vzhledem k tomu, že očekávání hostů v oblasti hygieny jsou vyšší než kdykoli předtím, je nesmírně důležité, aby na ně provozovatelé udělali z hlediska hygieny dobrý dojem a jasně komunikovali svou snahu vynaloženou v tomto směru.


Čtěte dále a zjistěte více informací o našem procesu zahrnujícím 4 kroky pro zajištění hygieny mimo provozovny.

Zajistěte dodržování hygieny v kuchyni a personálem

Vyvěste na klíčových místech plakáty, které zaměstnancům připomenou, jak a kdy si mají mýt ruce

Zabezpečte tašku pro odnos jídla s sebou

Upravte si na míru hygienické produkty, jako jsou ubrousky, dezinfekční ubrousky a uzavíratelné tašky chráněné proti neoprávněné manipulaci

Zabezpečte oblast pro vyzvedávání

Použijte značení pro navigaci hostů a personálu zajišťujícího doručení

Zabezpečte rozvoz

Poskytněte doručovatelům dezinfekční prostředky a ubrousky, aby mohli náležitě dodržovat hygienu při výjezdech

Užitečné nástroje pro zajištění hygieny

Nástroje

Doporučené produkty