Správná hygiena ve stravovacích službách

Stravovací služby

Existují podniky, kde hygiena přímo ovlivňuje hospodářský výsledek. Jsou jimi například restaurace nebo kavárny. Dodržování zásad správné hygieny v oblasti stravovacích služeb je důležité ve všech oblastech vašeho podniku, včetně kuchyně, jídelny, toalet a také při donáškách. Správné hygienické postupy vám pomohou zajistit bezpečnost potravin a vaši hosté i zaměstnanci se budou díky nim cítit maximálně spokojení a v bezpečí. Program Tork Clean Care nabízí širokou škálu odborných znalostí a řešení v oblasti čištění a úklidu pro sektor stravovacích služeb, která vám pomohou správně nastavit procesy a vyškolit svůj personál. Tork nabízí tipy a informace, jak zajistit odpovídající úroveň osobní hygieny a správné čištění povrchů, aby jste měli záruku, že o vaše hosty i zaměstnance bude dobře postaráno.

Spokojenější hosté

Očekávání ohledně služeb, podpory udržitelnosti a spokojenosti hostů jsou vyšší než kdykoli předtím. Tork navrhuje produkty a služby, které se starají o to, aby byli hosté i personál spokojenější.
Více informací
Dva kuchaři připravují jídlo v profesionální restaurační kuchyni

Související produkty

Kontaktujte nás!

Jak můžete vytvořit hygienické a čisté pracoviště? Obraťte se na některého z našich odborníků, který se s vámi spojí a promluví si s vámi o našich produktech a řešeních.