Čtyři lidé pracující v restaurační kuchyni

Identifikujte zloděje času a optimalizujte efektivitu restaurace

Práce v restauraci probíhá v rychlém tempu a je to zábava, ale brzy může vést ke stresu. Zvládat každodenní tlak a zajistit přitom skvělý zákaznický servis může být náročné. Pokud řídíte restauraci, pak vy a vaši zaměstnanci jistě každý den čelíte problémům s časem. Čas jsou peníze a zloději času se schovávají všude. 

 

Co je to zloděj času? Zloděj času je něco, čemu musíte věnovat velké množství času a co má negativní dopad na produktivitu. Eliminací zlodějů času ve svých provozech můžete zvýšit efektivitu a zmírnit tlak na zaměstnance. Abyste to zvládli, musíte zloděje času nejprve lokalizovat, pak identifikovat a nakonec eliminovat v rámci všech operací, které vaši zaměstnanci provádějí.


Přečtěte si více o zlodějích časů v restauracích a o tom, jak se jich zbavit.

TimeThieves_800x500.jpg  


Běžní zloději času v restauracích, a jak se jich zbavit

Existuje několik běžných zlodějů času, které naši zákazníci zmiňují v každodenním provozu, a kterým se lze snadno vyhnout. Možná si jednoho nebo více těchto aspektů všimnete při kontrole vlastní restaurace.

Doporučení produktů