BurgerProject Landscape.jpg

Projekt se spoustou udržitelnosti, designu a chuti

Neil Perry z Rockpool Group je kreativní šéfkuchař, který má silné ekologické cítění, když přijde na jídlo, které připravuje, i dodavatele, které si vybírá. Neil, inspirovaný úspěchem svého burgeru z podniku Rockpool Bar and Grill, se spolu se svými kolegy, Trishem Richardsem a Davidem Doylem, rozhodli, že v rámci svého nového podniku „Burger Project“ v Sydney „přinesou burgery blíž lidem“.

Michael Clift, výkonný šéfkuchař Rockpoolu odpovědný za rozvoj, který rozděluje svůj čas mezi skupinu restaurací Rockpool, vysvětluje, že „Tork Xpressnap® přesně zapadá do závazku společnosti Rockpool k trvalé udržitelnosti. Pro Burger Project jsem zvolil řešení Tork Xpressnap, díky čistému estetickému vzhledu zásobníku, kvalitě, dostupnosti a samozřejmě udržitelnosti. Zásobníky se snadno používají a doplňují a vypadají skvěle. A zásobníky s dávkováním po jednom útržku snižují objem odpadu, což je dobré pro životní prostředí i naše náklady.“ Není vůbec překvapivé, že veškeré obaly používané v restauraci Burger Project jsou kompostovatelné a zákazníci jsou povzbuzováni k tomu, aby svůj odpad třídili a recyklovali.
 
Nový Burger Project na náměstí World Square má moderní průmyslové prostředí, kde najdete kombinaci betonu, teplého šedého dřeva, výrazné grafiky a elegantního a moderního nábytku. Zásobníky Tork Xpressnap na pulty se do tohoto prostředí velmi dobře hodí a zelenou dostaly i od architekta projektu.
 
Funkce Ad-a-Glance u řešení Tork Xpressnap s výměnnými reklamními panely je ideální pro propagaci denních nebo týdenních speciálních nabídek. Michael říká: „Panely používáme pro naše logo, které se objevuje v horní části zásobníku.“
A volba ubrousků? „Zvolili jsme ubrousek Natural, který je 100% recyklovatelný.“ 
 
Pro zajištění hygieny rukou v kuchyni zvolil Michael zásobníky Tork na pěnové mýdlo a Tork Xpress® papírové ručníky Multifold s certifikátem FSC®. „Používáme mýdlo Tork kvůli jeho antimikrobiálním vlastnostem a jak mýdlo, tak papírové ručníky se velmi snadno doplňují.“   
 
„Tork a Burger Project jsou stejně zavázáni k trvalé udržitelnosti,“ shrnuje situaci Michael. Závazek je to velký.

Zásobníky s dávkováním po jednom útržku snižují objem odpadu, což je dobré pro životní prostředí i naše náklady.

Michael Clift

Výkonný šéfkuchař odpovědný za rozvoj, Burger Project skupiny Rockpool Group